De auto's

Oprichters en eigenaren van Cabriorentevents B.V. zijn Hans, Anita en Clint Hendericks. Zij zijn helemaal gek van Italiaanse auto’s en daar willen zij ook u van laten genieten. Daarom zijn ze Cabriorentevents B.V. gestart. Het wagenpark bestaat uit diverse Alfa Romeo Spiders, zowel klassieke modellen, als ook nieuwere versies. Maar wel allemaal cabrio’s, zoals u op de foto’s kunt zien.

 

Mijn collega cabrio’s en ik zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en gekocht in binnen- en buitenland. Om het voor u overzichtelijk te maken, hebben wij allemaal een naam gekregen. U vindt onze naam terug op de sleutelhanger. Ook hebben wij allemaal een eigen geschiedenis. Ons persoonlijke verhaal vindt u in het handschoenenvakje van iedere cabrio. Tevens ligt daar een gastenboekje waarin elke reiziger die ons door de mooie landschappen rijdt zijn of haar  belevenissen kan beschrijven.

 

We worden goed verzorgd en we staan warm en droog in een sfeervolle ruimte. Na iedere korte of langere toer worden we gecontroleerd en goed schoongemaakt. Zo kunnen de volgende gasten met een betrouwbare en glanzende cabrio op stap.

 

Cabriorentevents B.V.

Laurens Janszoon Costerstraat 42A, Venlo

T: +31 (0)77 - 351 49 49  |  info@cabriorentevents.nl

T: +31 (0)77 - 351 49 49  |  info@cabriorentevents.nl