Vakanties

Op vakantie met een cabriolet Alfa Romeo Spider. Dat lijkt u wel wat?! Geen dak boven uw hoofd betekent 360 graden uitzicht! Zonnebril op, de zon op het gezicht en de wind in de haren, dat geeft een heerlijk vrij vakantiegevoel.

 

Rijden door mooie landschappen met onbelemmerd uitzicht is een genot. Mensen draaien zich om, zodat zij de auto waarin u rijdt eens goed kunnen bekijken. ’s Avonds komt u bruingekleurd aan op de bestemming. Een beetje moe van alle indrukken, maar met een enorm voldaan gevoel. Uw neemt de dag nog eens door met een lekker drankje. Aan gesprekstof geen gebrek. Kortom: Op vakantie gaan met een cabriolet is geweldig!

 

Cabriorentevents B.V. organiseert voor u een onvergetelijke vakantie per cabrio in Nederland, Duitsland of België. Hotels, B&B’s, restaurants, routes, mooie bezienswaardigheden en eventuele andere wensen die u heeft, verwerken wij allemaal in een passend arrangement. Ook is het mogelijk om de Alfa Romeo Spider, tegen een meerprijs, naar een door u gewenst beginpunt te laten brengen en na uw vakantie weer op het eindpunt op te laten halen.

 

Wilt u meer weten over een vakantie met een cabriolet?

Ga naar het contactformulier, geef de gewenste data door en wij doen ons uiterste best om uw vakantie met de klassieke of moderne Alfa Romeo Spider onvergetelijk te maken. Voor vragen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 077-3514949.

 

 

 

Prijs vanaf:

995,-

per cabrio

per week

Cabriorentevents B.V.

Laurens Janszoon Costerstraat 42A, Venlo

T: +31 (0)77 - 351 49 49  |  info@cabriorentevents.nl

T: +31 (0)77 - 351 49 49  |  info@cabriorentevents.nl